Gyakran Ismételt Kérdések

Leopold Bloom Képzőművészeti Díj

A Ludwig Múzeum, ACAX | Nemzetközi Kortárs Képzőművészeti Iroda és az ír Maurice Ward Group együttműködésének eredményeképpen 2011-ben első alkalommal hirdetjük meg a Leopold Bloom Képzőművészeti Díjat.

A díjjal, a pályázattal, a pályázás módjával, és a pályázati eljárással kapcsolatos Gyakran Ismételt Kérdéseket az alábbiakban gyűjtöttük össze.

Amennyiben itt sem kapnak választ felmerült kérdéseikre, kérjük írjanak a leopold.bloom@ludwigmuseum.hu címre.

>>>

Leopold Bloom Képzőművészeti Díj

a Maurice Ward Group támogatásával
pályázati felhívás

A Leopold Bloom Képzőművészeti Díj a kortárs magyar képzőművészet progresszív alkotóit és nemzetközi megjelenésüket hivatott támogatni. A díj első alkalommal 2011 őszén kerül átadásra a Ludwig Múzeum, ACAX | Nemzetközi Kortárs Képzőművészeti Iroda és az ír Maurice Ward Group együttműködésének eredményeképpen.

>>>

Leopold Bloom Képzőművészeti Díj

A díjra jelölt művészek

A Leopold Bloom Képzőművészeti Díjra beérkezett pályázatok alapján a felkért nemzetközi zsűri – Caroline Hancock (független kurátor, kritikus - Nagy-Britannia), Alice Maher (képzőművész - Írország) és Andrzej Szczerski (művészettörténész, kurátor - Lengyelország) – 6 művészt juttatott tovább a második fordulóba.

A díjra jelölt művészek:
Barakonyi Zsombor
Batykó Róbert
Kis Róka Csaba
Szűcs Attila
Agnes von Uray
Vécsei Júlia

A Leopold Bloom Képzőművészeti Díj a kortárs magyar képzőművészet progresszív alkotóit és nemzetközi megjelenésüket támogatja. A 2011-ben első alkalommal átadásra kerülő díj a nyertes művész elismerése mellett egy nemzetközi kiállításának megvalósítását segíti elő.

A Leopold Bloom Képzőművészeti Díj az ír Maurice Ward Group és az ACAX | Nemzetközi Kortárs Képzőművészeti Iroda együttműködésében jött létre.