Harmadik alkalommal írták ki a Leopold Bloom képzőművészeti díjat, amelyet Magyarországon élő ír vállalkozók alapítottak. A kétévente meghirdetett, 10 ezer euró összegű díjat a győztes egy külföldi kiállítás, az ahhoz kapcsolódó költségek és külföldi jelenlétének biztosítására használhatja fel. A Leopold Bloom-díj Magyarország egyik legnagyobb értékű kortárs képzőművészeti díja.

>>>

Harmadszorra írták ki a Leopold Bloom képzőművészeti pályázatot: az alapító az ír Mary McLoughlin és John Ward, akik kétéventi hirdetik meg a versenyt. A győztes 10 ezer eurót nyerhet, amiből egy külföldi kiállítást és az ahhoz kapcsolódó költségeket finanszírozhatja a legjobbnak választott képzőművész.

>>>

A Leopold Bloom Képzőművészeti Alapítvány és a Pepper Art Projects szervezésében meghirdetésre kerül a Leopold Bloom Képzőművészeti Díj.

>>>

Harmadik alkalommal írták ki a Leopold Bloom képzőművészeti díjat; a kétévente meghirdetett, 10 ezer euró összegű díjat a győztes egy külföldi kiállítás, az ahhoz kapcsolódó költségek és külföldi jelenlétének biztosítására használhatja fel.

>>>

Idén harmadik alkalommal írták ki a Leopold Bloom képzőművészeti díjat. A kétévente meghirdetett, 10 ezer euró összegű díjat a győztes egy külföldi kiállítás, az ahhoz kapcsolódó költségek és külföldi jelenlétének biztosítására használhatja fel.

>>>

A Leopold Bloom Alapítvány és a Pepper Art Projects szervezésében harmadik alkalommal ítélik oda a  kortárs magyar képzőművészet egyik legfontosabb díját, amely a hazai művészeti élet progresszív alkotóit és nemzetközi megjelenésüket támogatja.

>>>

Leopold Bloom Art Award

One of Hungary's most valuable contemporary art prize is taking place for the third time. The art award, one of the most significant recognitions of the Hungarian contemporary art scene that supports progressive Hungarian artists and their international presence will be organized by the Leopold Bloom Foundation and Pepper Art Projects.

>>>

A cél változatlan, a játékszabályok némileg módosultak – idén harmadszor lehet pályázni a Leopold Bloom-díjra.

>>>

Kiírták a Leopold Bloom pályázatot és nyilvánossá vált a zsűri névsora. A pályázat benyújtásának határideje április 30.

>>>

Új kortárs művészeti elismerés a Leopold Bloom képzőművészeti díj

A magyar képzőművészet nemzetközi jelenlétét szeretné erősíteni az idén először meghirdetett Leopold Bloom képzőművészeti díj; az elismerésre jelölt Barakonyi Zsombor, Batykó Róbert, Kis Róka Csaba, Szűcs Attila, Agnes von Uray és Vécsei Júlia munkáiból szombaton kiállítás nyílik a BTM Kiscelli Múzeumban.

>>>