Fontos a Leopold Bloom-díj kitüntetettje számára, hogy bevándorlóként is nyerhetett

A 10 ezer eurós díjazású és külföldi bemutatkozási lehetőséggel járó képzőművészeti elismerést idén Katarina Šević kapta, aki Alfred Palestra című projektjével pályázott.

>>>

Katarina Sevic a Leopold Bloom Képzőművészeti Díj nyertese

Katarina Sevic lett a harmadik Leopold Bloom Képzőművészeti Díj nyertese; a kétévente meghirdetett, 10 ezer euró összegű díjat a győztes egy külföldi kiállítás, az ahhoz kapcsolódó költségek és külföldi jelenlétének biztosítására használhatja fel.

>>>

Leoplod Bloom azt üzeni, mindnyájunknak hősnek kell lenni

Szeptember negyedikén, a Bálna futurisztikus épületében idén már harmadik alkalommal osztotta ki a nemzetközi zsűri a kortárs magyar képzőművészet Leopold Bloom Díját. A szerencsés nyertes a szakmai elismerésen túl 10 0000 eurós segítséggel építheti tovább a karrierjét. A részletekért erre tessék!

>>>

Katarina Šević lett a Leopold Bloom díj 2015-ös nyertese

A 10 ezer euró összegű díjat Katarina Šević egy külföldi kiállításra, az ahhoz kapcsolódó költségekre és külföldi jelenlétének biztosítására használhatja fel.

 
>>>

A Leopold Bloom Díj idei nyertese az egyik legizgalmasabb képzőművész most Magyarországon. Tényleg itt? Hiszen Berlinben él, Szerbiában született, és véletlen, hogy Budapestre került. Elmeséli, miért.

>>>

A Leopold Bloom Art Award idei díjazottja azt is elmeséli, a díjkiosztón miért hozta szóba a migrációt. És azt is elmondja, miért vetítették le egy művét a Bevándorlási Hivatalban.

>>>

A Leopold Bloom Art Award idei díjazottja azt is elmeséli, a díjkiosztón miért hozta szóba a migrációt. És azt is elmondja, miért vetítették le egy művét a Bevándorlási Hivatalban.

>>>

This year was the third year when the Leopold Bloom Art Award was awarded with the aim to support progressive contemporary visual artists in Hungary and their presence in the international art scene. This year’s winner Katarina Šević was born and grew up in the former Yugoslavian Serbia, studied in Budapest at the Hungarian University of Fine Arts, and at the moment lives and works in Berlin.

>>>

A Leopold Bloom Díj üzenete

>>>